Потужний стимул: У Дніпрі до приїзду Порошенка мили дороги і дерева (фото)

Особливу увагу комунальники приділяли центральним вулицям і проспектам.

У вівторок, 5 березня, в Дніпро приїжджає президент України Петро Порошенко. Як з'ясували журналісти, до його приїзду в місті провели «генеральне прибирання», передають Патріоти України.

Через приїзд Петра Порошенка «комунальні служби перейшли в особливий режим роботи і почали «умивати» місто з особливою ретельністю». Зазначається, що «особлива увага приділяється центральним вулицям і проспектам».
Як видно на фото, миють до приїзду Петра Порошенка не тільки дороги, але навіть дерева, а також збирають навалене навколо сміття.



Джерело: Інформатор

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...