Дивний кадропад: Схоже, що чутки про хаос у Білому домі не є перебільшеними - блогер

Комунікативний директор Ентоні Скарамучі пішов у відставку лише через 11 днів після свого призначення.

Білий дім. Ілюстрація:bdzhola.com

У Білому домі Трампа новий рекорд. Комунікативний директор Ентоні Скарамучі пішов у відставку лише через 11 днів після свого призначення. Попередній рекорд встановив радник з національної безпеки Трампа. Майкл Флінн був відправлений у відставку лише через 24 дні після початку роботи. Про це пише Юрій Луканов у своєму Facebook, передають Патріоти України, продовжуючи:

Скарамучі був призначений на посаду і зразу з посади прес-секретаря пішов Шон Спайсер. Цікаво, що призначення Скарамучі супроводжувалося інтригою. Зразу з'явилася інформація в ЗМІ про його надмірне багатство. Скарамучі відгукнувся на це, тегнувши шефа апарату Білого дому Рейнса Прайбаса, натякаючи, що це його ініціатива.

Прайбас не хотів призначення Скарамучі. Наступного дня після призначення Скарамучі чи через день Прайбас був відправлений у відставку.

Сьогодні шефом апарату Білого дому став відставний генерал Джон Келлі. А Скарамучі цього ж дня пішов у відставку.

Треба ще врахувати, що не так давно призначений з ініціативи Трампа ґенеральним прокурором Джеф Сешнс натякає на свій відхід від справ.

З'явилися повідомлення про те, що держсекретар Рекс Тіллерсон має намір до кінця року піти з посади. Правда, сам Тііллерсон спростував таку чутку. Але сам факт її появи теж про дещо свідчить на тлі такого кадропаду.

Схоже, що чутки про хаос у Білому домі не є перебільшеними. Отже, спостерігаємо за розвитком подій. Хто наступний? Як ви думаєте?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...