"Джамала - наша умница, завоевавшая Европу без единого выстрела" - Тимчук про результати "Євробачення"

За його словами, росіяни вкрай неадекватно змогли відреагувати на тріумф України.

Перемога Джамали. Фото:www.unian.ua

Координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук привітав українську співачку Джамалу з тріумфальною перемогою на вокальному конкурсі "Євробачення - 2016". На своїй сторінці в Facebook нардеп прокоментував реакцію РФ і її громадян на те, що представниця України Джамала перемогла в пісенному конкурсі, зазначають Патріоти України.

"Джамала - наша умница, завоевавшая Европу без единого выстрела. Низкий поклон ей", - написав політик. За його словами, росіяни вкрай неадекватно змогли відреагувати на тріумф України.

"Все же интересные люди – россияне. Свое вернувшееся с Донбасса в ящичках мясо они хоронят тихонько, без лишних эмоций, а всего одна песня представительницы Украины на "Евровидении" порвала их как хомячков", - тонко підмітив Тимчук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.