Джамала нарешті презентувала раніше анонсований кліп (відео)

Українська співачка, переможниця міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення 2016", яка так довго інтригувала своїх шанувальників фото та тизерами нового кліпу, нарешті ознайомила шанувальників з новою роботою.

Зйомки тривали два дні і проходили в Португалії – в регіоні Алгарве, в Прайя-да-Фалезе в окрузі Албуфейра і в районі Каселі Велья в окрузі Тавіра, повідомляють Патріоти України.

Кліп на пісню "Сумую" на YouTube-каналі співачки вже отримав захоплені коментарі її шанувальників.

"З музичної точки зору сингл "Сумую " – це важливий і незвичайний експеримент. Дуже хотілося зберегти живу іскру і емоцію в піснях. Я трохи втомилася, від того, що навколо дуже багато схожої музики. Всі користуються однаковими семплами, музичними бібліотеками, у всіх однакове звучання ", – пояснює Джамала.

Співачка також повідомила, що музиканти вперше почули її демо-запис безпосередньо в студії. "Ми почали створювати аранжування практично відразу, після першого прослуховування. Не затирали пісню до дірок, як іноді буває, в пошуках потрібного звучання", – додала Джамала.

Співачка зізналася, що дуже любить Одрі Тоту і фільм "Амелі". Джамала вважає, що він став класикою в тому числі і тому, що багато дівчат впізнають себе в головній героїні.

"Вона страшенно романтична і вразлива, з кожної короткої розлуки робить справжню драму. Вона наповнена любов'ю і перебільшує, гіперболізує будь-яку подію особистого життя. "Сумую" якраз про таку "дівчину-Амелі", – пояснила Джа.

Режисером кліпу виступив Ігор Стеколенко, який працював над попереднім відео Джамали "I Believe in U", і зняв більше сотні кліпів для українських і зарубіжних артистів, в тому числі і для таких виконавців, як "Океан Ельзи" і "Brutto".

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Спершу не хотіла підіймати слухавки": Ексдружина Дзідзьо розповіла про їхнє спілкування після розлучення

четвер, 18 квітень 2024, 19:51

Колишня дружина українського співака Дзідзьо – виконавиця SLAVIA – розповіла про їхнє спілкування після розриву, передають Патріоти України. Артистка запевнила, що після розлучення їм вдалося зберегти теплі стосунки. Зокрема, вони продовжують вітати од...

"Деградувала до рівня Потапа": Настя Каменських відповіла хейтерам, але обурила їх ще більше (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:39

Напередодні в соцмережах співачку розкритикували за пісню іспанською та англійською мовами. Каменських опублікувала в Instagram відео, в якому зібрала негативні коментарі фоловерів, але знову нарвалася на хейт, передають Патріоти України. «Не дотепно… ...