Хіти тижня. Синдром Чуркіна: Раптово помер черговий російський посол

Олег Білоус був призначений послом в Португалії у 2013 році.

Посол Олег Білоус. Фото: прес-служба МЗС РФ.

8 травня в Лісабоні помер посол Росії в Португалії Олег Білоус. Про це повідомляє МЗС Росії, передають Патріоти України.

Олег Білоус був призначений послом в Португалії у 2013 році. «Посол вніс «великий особистий внесок у створення нової європейської архітектури, налагодження партнерських відносин з Францією, Італією, Іспанією, Португалією та іншими країнами Європи», - йдеться у повідомленні відомства.
Закінчивши МДІМВ в 1973 році, Білоус поступив на роботу в Міністерство закордонних справ. З 1973 по 1978 роки працював в посольстві у Франції, а в період з 1987 по 1993 рік - в диппредставництві в Бельгії. У 1990-х роках він очолював Департамент загальноєвропейської співпраці МЗС.
З 1998 по 2001 рік він працював постійним представником Росії при ОБСЄ, після чого очолив Перший європейський департамент. Білоус був удостоєний Ордена Пошани, а також інших відзнак та медалей.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...