Джамала відверто розповіла, як вплинула її вагітність на стосунки з чоловіком

Відома зірка відверто розповіла що змінилося в стосунках з чоловіком під час її вагітності.

Джамала прикрасила обкладинку журналу "Отдохни" та у відвертому інтерв’ю розповіла, як відбувалися знімання "Голосу країни-8" під час вагітності співачки, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Ви будете здивовані, але на "сліпих прослуховуваннях" я нікому не говорила про те, що вагітна. Не хотіла ніяких привілеїв. Знімання відбувалися у звичайному режимі. Вагітність - не хвороба, всі жінки працюють в цей період. Навпаки, це надихає", - зізналась співачка.

Також артистка поділилась, що підтримує дружні стосунки зі своїми підопічними минулого сезону:

"Ми переписуємося у соціальних мережах. Вони регулярно надсилають мені свої пісні, запитують моєї думки. У восьмому сезоні я змінила своє ставлення до вибору учасників. Раніше я багато уваги приділяла пошуку професійних виконавців. Зараз у мене в команді абсолютно різні вокалісти, багато з яких раніше не займалися музикою. Я вирішила, що краще взяти у команду людей, з якими доведеться більше працювати, почати все спочатку: у них є велике бажання і багата вокальна природа".
У відвертому інтерв’ю тренер "Голосу країни-8" зізналася, що змінилось у її стосунках з чоловіком після радісної новини про вагітність:
"Жити стало веселіше і багато в чому легше. Щастя стало в два рази більше. Мій чоловік до всього ставиться з розумінням. Наприклад, якщо я не встигла приготувати вечерю, ми можемо сходити у кафе. Ми дослухаємося одне до одного, наші стосунки побудовані на довірі. Все робимо разом, радимося з приводу всіх важливих запитань і завжди обов'язково знаходимо компроміс. Загалом, поєднуємо все без проблем".

Джамала зазначає, що під час вагітності її вокальні дані змінилися у кращий бік:

"Фахівці вважають, що жіночий голос по-справжньому розкривається тільки після пологів. В італійській оперній музиці навіть є позначки на партитурах: "Вокалісткам, які не народжували, співати ці партії забороняється". Дивно, але мій голос дійсно звучить по-іншому: він став "щільнішим".

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жодного разу не чула в Харкові розмов про "мир за всяку ціну" чи іншу схожу х*рню з кремлівських методичок, - журналістка

середа, 24 квітень 2024, 0:00

"Виродки кинули бомбу в телевежу. Харків облетіло відео, як падає верхівка величезної вежі. Загиблих і поранених немає, пише канал мера. Це добре", - пише харківська журналістка Ганна Гін на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти Укра...