Джамала зізналася, де тепер її улюблене місце дозвілля

​Чоловік співачки Джамали Бекір Сулейманов відкрив власний бізнес - кав'ярню у Києві. Зірка часто буває у цьому закладі.

"Я не оголошую, що я прийду. Бувало навпаки. Як мені розповів Бекір, прийшов цілий клас, діти побачили, що я там частенько буваю. Вони чекали на мене, купили диски. Бекір зателефонував: "Якщо у тебе є 5 хвилин, зайди". Діти щиро це сприймають, тому я прийшла", - передають слова артистки Патріоти України.

Вона додала, що, можливо, не так сильно б вболівала за кафе, якби сама не пройшла такий шлях.

"Я починала з цього. У нас у Малоречинському було маленьке кафе, де я мила посуд, все оформлювала. Була повноцінним співробітником", - згадала зірка.

Джамала зізналася, як зустріла свій 34-й день народження і що їй подарував чоловік. "Ми поїхали до Одеси, взяли маленький катер, і пливли три години. Не тому, що я депресую стосовно віку, а просто не хотілося ніякого свята. Можливо, я втомилася", - сказала знаменитість.

Джамала напередодні дня народження почала вчитися грати на гітарі. Бекір подарував їй інструмент. "Це був сюрприз. Він зв'язався з моїм вчителем, вони вибрали для мене гітару", - похизувалася Джамала.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...