Екс - міністр Ігор Швайка після автоаварії: дякую Богові, що живий

За своє спасіння колишній міністр Яценюка вдячний Богу, своєму легковику та пасажирці автобуса, яка надала першу медичну допомогу.

28 квітня неподалік Конотопа сталася дорожньо-транспортна пригода за участі колишнього міністра агрополітики в уряді Яценюка "свободівця" Ігоря Швайки, повідомляють "Патріоти України". Він повертався на своєму Mitsubishi Pajero Wagon, трасою "Конотоп - Київ", від свого однопартійця, мера Конотопа Артема Семеніхіна, і зіткнувся із залишеним просто неба, на дорозі, причепом вантажівки.

"Подякувати Господу Богу нашому за те, що зберіг моє життя. Дякую Тобі, Боже наш!!!

Подякувати автомобілю Mitsubishi Pajero Wagon, з яким ми за 3 роки, 2 місяці і 26 днів пройшли разом майже 220 000 кілометрів. Дякую, Пажерік!!! Я тебе дуже любив!!!

До слова, його історія почалася видатною подією 20 лютого 2014 року, під час розстрілу я Небесної Сотні. Мені куля рикошетом розірвала стійку на водійських дверях. Олексію Кайді тоді пощастило менше, він в свого Пажерика упіймав кулю в радіатор. Пам'ятаєш, Петрович?))

Подякувати Андрію з компанії "Пьотінгер Україна", який першим прийшов на допомогу. В його "мерсі" був найсмачніший ковток води!

Подякувати чарівній пані з маршрутки "Київ-Суми" (а можливо і не Суми))), яка надала першу медичну допомогу. Насправді, я тоді бачив, що звідкілясь з мене ллється кров, але побачити будь-що за правим плечем не виходило))).

Дякую усім тим хлопцям, які спустошували свої автоаптечки, діставали звідти бинти, перекис водню тощо. Виявилося, що не в усіх нас аптечки гідно укомплектовані((( - перевірте свою, друзі))", - коментує подію Швайка на своєму Facebook.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...