Хіти тижня. Тепер всі стоять і чекають водія та поліцію: "Герой паркування" заблокував рух по одній з головних магістралей Києва (фотофакти)

Чому водій з київськими номерами повівся так безглуздо-нахабно з'ясовує поліція.

24 грудня на Лук’янівці в столиці водій Toyota припаркувався прямо посеред проїжджої частини, через що на дорозі утворився затор, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Київ Оперативний".

"Поблизу станції метро Лук‘янівська водію цієї Toyota (AA8285OX) дуже потрібно було запаркуватися так, щоб перекрити рух громадському транспорту. Тепер всі стоять і чекають водія та поліцію", - йдеться у повідомленні.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....