Тепер всі стоять і чекають водія та поліцію: "Герой паркування" заблокував рух по одній з головних магістралей Києва (фотофакти)

Чому водій з київськими номерами повівся так безглуздо-нахабно з'ясовує поліція.

24 грудня на Лук’янівці в столиці водій Toyota припаркувався прямо посеред проїжджої частини, через що на дорозі утворився затор, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Київ Оперативний".

"Поблизу станції метро Лук‘янівська водію цієї Toyota (AA8285OX) дуже потрібно було запаркуватися так, щоб перекрити рух громадському транспорту. Тепер всі стоять і чекають водія та поліцію", - йдеться у повідомленні.

Чекають трансферного вікна: На Зінченка "поклав око" один із європейських футбольних грандів

субота, 11 травень 2024, 6:38

27-річний український захисник англійського "Арсеналу" Олександр Зінченко може залишити лондонський клуб уже влітку. Про це повідомляє sport.ua з посиланням на власне джерело. За його інформацією, мюнхенська "Баварія" не відмовилися від ідеї придбання ...

Уряд змінив порядок бронювання від мобілізації на підприємствах: Що треба знати

субота, 11 травень 2024, 6:30

Кабінет міністрів вніс зміни в Порядок бронювання військовозобов’язаних за списком військовозобов’язаних під час дії воєнного стану. Згідно з документом, погодження списків військовозобов’язаних для бронювання передається від Генерального штабу Збройни...