Экс-боец "Беркута", которого обвиняют в пытках, прошел переаттестацию

Как сообщили в полиции, до решения суда причин для увольнения нет.

Экс-боец харьковского "Беркута" Андрей Хандрикин, которого обвиняют в пытках активистов Майдана в январе 2014 года, прошел переаттестацию и в данный момент служит в батальоне полиции особого назначения. Об этом сообщили в пресс-службе "главка".

То же самое касается еще одного экс-"беркутовца" Владимира Рияко, которого обвиняют в нападении на съемочную группу "ГромадськогоТВ" на блокпосту под Харьковом в январе 2015 года. Дело Рияко уже находится в суде, ему грозит до 5 лет за превышение служебных полномочий. Как сообщили полиции, оба правоохранителя прошли переаттестацию на общих основаниях и до решения суда причин для их увольнения нет.

Источник

Опубликовал: Артем Ервін
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія отримає відплату: Афонський старець побачив перемогу ЗСУ (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 23:02

Для України цей рік буде випробуванням сили, віри та єдності народу. Але, попри важкі випробування, українська держава завершить війну перемогою у своїй боротьбі за справедливість. Про це розповів Афонський старець-пророк Данило, передають Патріоти Укр...

"Ситуація нагадує початок вторгнення РФ": Військкор заявив про перекидання бійців ГУР до Часового Яру

неділя, 28 квітень 2024, 22:52

Військовий журналіст Андрій Цаплієнко заявив, що Україна перекинула до Часового Яру на Донеччині бійців Головного управління розвідки для оборони міста. Про це він повідомив із посиланням на власні джерела у спецслужбі, передають Патріоти України. "За ...