Екс-посол США про три головні виклики для України у 2016-му році

Якщо Україна подолає політичний виклик, це посприяє і перемозі над економічним.

Білл Тейлор. Фото: ru-kartinki.com.

"Крім невідкладної загрози, яку Росія становить для України своєю тривалою окупацією Криму і Донбасу, в 2016 році перед Україною постануть ще три серйозні виклики – економічний, політичний і дипломатичний", - написав екс-посол США в Україні Білл Тейлор у своїй статті для НВ, передають Патріоти України.

Економічний виклик у тому, щоб створити умови, необхідні для відновлення економічного зростання, що дозволить поліпшити умови життя українців. Одна з вимог, озвучених під час Революції гідності на Майдані у 2013-2014 роках – це впевненість у своєму економічному становищі, для якої потрібні зростання економіки і зайнятість.

Якщо Україна подолає політичний виклик, це посприяє і перемозі над економічним. Внутрішні та іноземні інвестиції, які будуть підживлювати економічне зростання, прийдуть у країну, коли в інвесторів з'явиться впевненість у тому, що судова система України є надійною, прозорою та чесною. Щоб очистити судову систему зверху до низу, потрібна політична хоробрість. Як і для того, щоб впоратися з повсюдно поширеною корупцією і відправити винних за ґрати.

Окремий виклик – зробити повністю незалежними і здатними захищати споживачів органи, що регулюють забезпечення країни електроенергією, водою і природним газом. Дипломатичний виклик полягає в тому, щоб прояснити Мінські угоди і чітко вказати: російські війська і техніка повинні піти з Криму і Донбасу, а Україна повинна отримати повний контроль над усім своїм кордоном.

Можливо, українській владі слід запропонувати Сполученим Штатам приєднатися до Мінського процесу, щоб досягти цих прояснень. Бажаю українському народові всього найкращого в 2016 році.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...