Експерти назвали найбільш бюджетні курорти у Європі

Найдорожчі та найдешевші курорти стали відомі завдяки дослідженню фахівців.

Слинчєв Бряг, Болгарія.  Фото: beachbulgaria.com

Для тих, хто прагне відпочити з найменшими витратами, треба купувати квитки у Болгарію. Курорт "Слинчєв Бряг" виявився самим бюджетним варіантом відпочинку у Європі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Всього в складеному рейтингу фігурують 19 європейських курортів, найдорожчим місцем відпочинку названий острів Ібіца. Дослідження ґрунтувалося на ціні туристичних товарів і послуг – від середнього чека в ресторані за сніданок, обід і вечерю до вартості крему для захисту від засмаги.

На болгарському курорті ціна цього кошика становила 37 фунтів, в той час як на Ібіці туристу доводиться платити за найпотрібніше 131 фунт кожен день.

Найдоступніші курорти в березні 2017 року: Слинчев бряг, Болгарія; Альгарве, Португалія; Коста-дель-Соль, Іспанія; Мармарис, Туреччина; Пафос, Кіпр.

Найдорожчі курорти: Ібіца, Балеарські острови; Моррентіно, південь Італії; Ніцца, південь Франції; Задар, Хорватія; Лісабонське узбережжя, Португалія. За останні роки ціни на курортах в Болгарії, Туреччині та на Кіпрі впали для британців через ослаблення валют цих країн до фунта, відзначають експерти. В інших країнах, де в обігу євро, місцева валюта навпаки зміцнилася до фунта на тлі новин про вихід Британії з ЄС.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...