Екстремальний день народження: Відомий телеведучий розповів, чому його сина довелося везти в лікарню (фото)

Син Сергія Притули потрапив до травматолога з тріщиною великого пальця.

Син відомого телеведучого Сергія Притули потрапив до лікарні після екстремального дня народження. Про це телеведучий написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"День народження, який починається в травматології, триває екстремально і закінчується в домашній атмосфері за улюбленим інструментом, повинен запам'ятатися надовго. З днем народження, Дмитро Сергійович. Яскраві 9. Політ нормальний", - написав він.

Судячи з фотографій, телеведучий влаштував сину політ в аеротрубі. Мабуть, там і сталася травма, про яку повідомив Притула.

Як стало відомо, хлопчик отримав тріщину великого пальця ноги.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...