Елемент гібридної війни: Військовий експерт пояснив мотиви Кремля щодо створення "Малоросії"

На думку Юрія Каріна, РФ в черговий раз продемонструвала власну неадекватність і нездатність домовлятися.

Про створення "Малоросії" сьогодні заявив ватажок "ДНР" Захарченко. Ілюстрація:уніанВійськовий експерт, головний редактор сайту "Інформаційний спротив" Юрій Карін розповів, чому заява ватажка "ДНР" Олександра Захарченка про створення "Малоросії" прозвучала саме зараз. Про це він повідомив в інтерв'ю Апострофу, зазначають Патріоти України.

"По-моєму, всі розуміють, що такі варіанти, як перекласти відповідальність, для Кремля вже закінчилися. Всім зрозуміло, що на Донбасі відбувається не якийсь заколот, а справжня російська агресія з російськими військовослужбовцями та російською військовою технікою", - зазначив він .

За словами Каріна, заяву Захарченка можна розцінювати як один з елементів гібридної війни. Так, з одного боку, це заява для жителів окупованих територій, а з іншого - елемент тиску на всіх учасників переговорного процесу.

Експерт додав, що таким чином Російська Федерація в черговий раз продемонструвала власну неадекватність і нездатність домовлятися.

"Вона на поступки йти не буде, а буде здійснювати дії, спрямовані на ескалацію ситуації, з тим, щоб злякавшись решта світу пішла їй на поступки, знявши санкції, визнавши окупований Крим та інше", - підсумував Карін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20