Ескулапи повідомляють радісну новину: є солодощі, які можна гамцяти кожного дня

Якби ще сказали, що скільки завгодно...

Фото: http://24tv.ua

Щоденне поглинання мармеладу, джему та конфітюру здатне навіть оздоровити організм. За словами медиків, фруктові суміші можуть покращити роботу шлунку та нормалізувати травлення, натхненно повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Окрім того, мармелад допомагає тілу очиститись від шкідливих речовин, які потрапляють разом з їжею. Користь мармеладу в чомусь схожа на шоколад. Але калорійність мармеладу набагато нижча, ніж у шоколаду, тому він набагато безпечніший для фігури.

Але не варто зловживати такими рекомендаціями. Обмежити вживання до кількох шматочків вдень і бажано зранку. Також варто зважати і на склад мармеладу: він має бути максимально натуральним.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Планети постануть на небосхилі у незвичному параді": Карпатський мольфар назвав час кардинальних змін у війні (відео)

середа, 1 травень 2024, 23:05

У затишному карпатському селі, на мальовничій полонині серед гір живе відлюдник на ім'я Яків. Це старий чоловік з довгою сивою бородою і палаючими очима, наповненими незбагненною мудрістю. Яків належав до давнього роду гуцульських мольфарів, хранителів...

Боєць "Азова" розповів, чи можна було втримати Маріуполь у 2022-му

середа, 1 травень 2024, 22:41

Якби гарнізон Маріуполя, зокрема "Азов", 2022 року мав хоча б на тисячу бійців більше, події могли розвиватися зовсім інакше. Чи могли Сили оборони втримати "місто Марії", розповів офіцер бригади "Азов", оборонець Маріуполя на "Азовсталі" Ілля Самойлен...