"Если Шустера закроют, значит, время очередного Майдана пришло", - волонтер Касьянов

За свободу слова варто боротися, хоча вона може комусь не дуже подобатися.

Юрій Касьянов. Фото: Обозреватель.

Український волонтер Юрій Касьянов в Facebook назвав анулювання дозволу на роботу в Україні телеведучому Савіку Шустеру ударом по свободі слова в країні, передають Патріоти України.

"Не люблю шоу Шустера – претенциозно, манипулятивно, гламурно. Эрзац-политическое "Поле чудес" в стране дураков. Но если Шустера закроют, значит время очередного Майдана пришло. Какой бы гадкой не была свобода слова, как бы по-дурацки не была устроена демократия, – эти вещи стоят того, чтобы за них бороться", – підкреслив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Влада закрила очі! сотні тисяч силовиків сховали від фронту. Чоловіки тікають з $6 тис / Снєгирьов

середа, 1 травень 2024, 6:15

23 квітня українським чоловікам призовного віку за кордоном тимчасово перестали надавати консульські послуги. Це нечесно, коли одні воюють, а інші хочуть пересидіти за кордоном, пояснив це рішення міністр закордонних справ України. Консульські послуги ...

ЗСУ отримають другу батарею новеньких німецьких ЗРК Skynex: Що це дасть Україні

середа, 1 травень 2024, 5:58

Компанія-виробник ЗРК Skynex повідомила про початок випуску двох батарей в грудні 2022 року. На виконання замовлення знадобився один рік. . Україна незабаром отримає другу батарею ППО Skynex, але це не означає, що у ЗСУ суттєво зросте кількість засобі...