"Если из-за неких конкретных квот из украинского медиапространства исчезнет Ганапольский, значит, сапоги хорошие. Нужно брать", - блогер

Олександр Голубов прокоментував квоти та сучасний медіапростір нашої держави

Матвій Ганапольський. Фото: OnAirЯ впевнений, що "Океан Ельзи" - набагато кращий популяризатор української мови, ніж всі можливі обмеження разом узяті. Так пише блогер Олександр Голубов, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук", продовжуючи:

"Если честно, я категорический противник всяких квот.

Даже в случае с украинским языком моя любовь к нему связана не с принуждением, а с моими любимими преподавателями, благодаря которым украинский у меня ассоциируется с чем-то прогрессивным - интеллектуалами, не заставшими совкового идиотизма или сумевшими не дать ему в себя впитаться.

И да, я уверен, что "Океан Эльзы" (1 штука) - намного лучший популяризатор украинского языка, чем все возможные ограничения вместе взятые, и усилия государства должны направляться не на запрет и ограничение, а на стимуляцию здорового и прогрессивного.

Но если из-за неких конкретных квот из украинского медиапространства исчезнет Ганапольский, значит, сапоги хорошие. Нужно брать".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Помогите нам срочно, подойдет любое г*вно": Окупанти скиглять, що ЗСУ спалюють їх дронами в районі Бахмута (відео)

середа, 1 травень 2024, 21:03

Російські окупанти скаржаться на те, що українські військові “спалюють” їх “маленькими пташками” в районі міста Бахмута Донецької області. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Як зазначається,...

"Цікаво, коли цей іспанський сором вже закінчиться?": В справі Коломойського прокурори вигадали нову схему – експерт

середа, 1 травень 2024, 20:55

Експерт зауважив, що справа Коломойського ґрунтована на свідченнях 4-х осіб з технічного персоналу, серед яких касири й інкасатори, у той час як менеджери та аудитори протягом всього цього часу ніяких проблем не фіксували. Бюро економічної безпеки (БЕБ...