"Флаг боевиков вместо отопления": Журналіст виклав показові фото зі школи у "ДНР"

Діти сидять у холодних класах та слухають казки про те, що живуть у "процвітаючій республіці".

У школі окупованого Комсомольського. Фото: соцмережі.

"Школа на территории, подконтрольной "ДНР". Дети сидят на уроках в верхней одежде, потому что в классах нет отопления. Флаг боевиков на доске согревает их вместо батарей", - написав донецький журналіст Денис Казанський на своєму сайті та виклав відповідні фото, передають Патріоти України.

"Виновата во всем конечно проклятая хунта. Захарченко приходится продавать ей весь добытый уголь из захваченных шахт, чтобы заработать самому и прокормить свое окружение. А дети могут и потерпеть. Деды терпели, и потомки потерпят. Донбасс никто не ставил на колени!", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Наконец-то денацификация": Як чеченці виховують військових-росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 17:59

Окупанти продовжують вражати своєю жорстокістю – навіть щодо "своїх". Так, чеченець з армії РФ демонстративно побив російського солдата. Усе через пияцтво й мародерство. Про це пише журналіст та блогер Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передаю...

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...