"Георгіївські ножиці" по горлянці: бойовиків Донбасу чекатиме суд, а їхні сім'ї - поневіряння у негостинній Росії

Донеччан, які повірили пропаганді Кремля, чекає неприємне майбутнє. Тих, хто воював за «ДНР» і «ЛНР» - буде судити українська влада, а їхні родини, які стали біженцями і зникли в РФ, вже викидають на вулицю.

  Росія як вона є

В цьому переконаний російський найманець з Курська, який воює за терористичну організацію «ЛНР», ззначають Патріоти України. Цей один повідомив на своїй сторінці у соцмережі, що в його рідному місті пункт розміщення біженців з Донбасу Росія вже закриває. Тому сім'ї, напередодні зими, без засобів на існування опиняються на вулиці. «Росіяни своїх не залишають, вони їх кидають», - резюмує розчарований апологет «Русского мира».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...