​Герой ДАП, Бутівки, Світлодарської дуги: «Погиб настоящий воин и настоящий отец! Пятеро деток остались без папы", - волонтер про загибель відомого добровольця

Позивний "Сім'янин" з Дніпра починав війну добровольцем ДУК «Правий сектор» у 2014 році. Хлопці до останнього сподівались, що він живий. Витягти побратима з поля бою довго не могли через російських снайперів.

Андрій Широков

Патріоти України з сумом повідомляють про загибель справжнього героя і улюбленця 54-ї бригади Андрія Широкова. Ось повідомлення волонтера Юрія Мисягіна, котрий особисто знав Героя.

Погиб настоящий воин и настоящий отец!

Андрей Широков позывной "Семьянин", отец пятерых детей, житель Днепра - погиб на поле боя.

До последнего мы все ( наша команда и бойцы 1-го бата 54-й бриг ) ничего не писали о нем, так как надеялись, что он живой, что он наверно раненый попал в плен и будем возможность его обменять и вернуть его семье.

Но все наши надежды растаяли позавчера поздно вечером, когда после нескольких безуспешных попыток ( противник снайперским огнём не дала это сделать ) бойцы 54-й бригады, вытащили его тело с поля боя.

Андрей больше двух лет на войне. Пошёл добровольцем. Воевал в составе батальона Правого Сектора. Прошел самые горячие точки: несколько раз был в Донецком аэропорту, защищал поселок Пески и шахту Бутовка. Подписал контракт и воевал в составе 54-й бригады и геройски погиб несколько дней назад на Светлодарской дуге.

Андрей, прости, что мы не уберегли тебя. Прости тех людей, которые не разобравшись в ситуации, на эмоциях писали и распространяли неправдивую информацию о твоей гибели. Дай бог им всем терпениях и ума.
Спи спокойно "Семьянин''.

* * *

‎"Вчора ввечері, ризикуючи власними життями, "вовкам" нарешті вдалося витягнути з поля бою тіло ще одного загиблого героя", - додає Тетяна Подоляночка Чудновець з Козятина.

"Дуже гірко і страшно озвучувати всім відомий позивний нашого побратима, патріота, добровольця-правосекторівця, кіборга(дві ротації в ДАП), снайпера, захисника України, бійця 54-ї ОМБр, одного з найкращих і найдосвідченіших "вовків" — ДРУГА СІМ'ЯНИНА(дніпрянина Андрія Широкова).

П'ятеро діток та дружина до останнього сподівалися на диво, але найгірші прогнози стали дійсністю.

Друг Сім'янин загинув від двух кульових поранень з снайперської гвинтівки у перші години запеклого бою на Світлодарській Дузі 18 грудня.

Слава Герою!

Тіло друга Сім'янина завтра доправлять до рідного Дніпра. Про час та місце прощання та поховання Андрія Широкова ми повідомимо пізніше", - завершує пані Тетяна.

* * *

Внизу указана карта супруги Андрея. Пятеро деток остались без папы.
Помогите пожалуйста.

5168 7572 0125 7443
Ганна Григорівна Счасна

Если есть вопросы по похоронам, позвоните супруге его командира. Она в Днепре и тоже помогает.
Татьяна Чудновец
+380 (97) 619 25 17

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​Генштаб показав удари ЗСУ по російських військових базах в окупованому Криму (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 21:19

Генштаб оприлюднює кадрі ударів ЗСУ по російських військових базах в окупованому Криму, передають Патріоти України.«У ніч з 16 на 17 квітня Сили оборони України завдали ракетного удару та уразили визначені російські воєнні цілі на території тимчасово о...

Військові називають це "комбінований вогневий вплив": Шикарне відео втечі з Очеретиного півсотні рашистів

четвер, 18 квітень 2024, 21:05

"Шикарне відео втечі з Очеретиного півсотні рашистів. Приклад того, що військові називають «комбінований вогневий вплив». DeepState: "Фактично fpv-дрони зупиняють штурмові дії, які готувалися на приватну забудову. Частина ворожої розвідки зайняла будин...