Гібридна війна, наш хід у боротьбі проти "совка": У навчальних закладах Харківщини почали знімати портрети чиновників

Створення культу особистості є одним з найганебніших пережитків пострадянської системи.

На Харківщині почали викорінювати "культ особистості". Ілюстрація:http://blogs.lb.ua/

"Гібридна війна, під час якої ми живемо, має багато складових, бо це не лише фізична лінія зіткнення з ворогом." Про це пише у блозі LB.UA народний депутат ВР Роман Семенуха, повідомляють Патріоти України.

На моє глибоке переконання однією з таких складових сучасної гібридної війни є насамперед боротьба із совком в усіх його проявах. І одним з таких ганебних явищ є створення культу особистості, який "прославив" Харківщину на всю країну у вигляді портретів різних чиновників, зокрема голови облдержадміністрації та міського голови Харкова у школах та інших навчальних закладах.

Найприкріше, що ці портрети адміністрація навчальних закладів змушувала купувати за кошти звичайних вчителів та батьків. Завдяки широкому розголосу - портрети на Харківщині почали масово знімати.

Я хочу подякувати усім небайдужим людям, які масово надсилали ці ганебні факти, тим вчителям, які не побоялися висловити свою власну позицію та журналістам, завдяки яким це стало можливо." - написав нардеп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Панство, нічого не муляє?": Військовий різко висловився про чоловіка у футболці з написом "ухилянт" (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:47

Журналіст, блогер та військовослужбовець ЗСУ Віктор Трегубов різко висловився про чоловіка у футболці з написом “ухилянт”. Відповідний допис він опублікував на своїй сторінці у Facebook, доповнивши його світлиною, передають Патріоти України. “Панство, ...

Речник Повітряних сил ЗСУ Євлаш розповів про особливості останніх ворожих дій у небі над Україною

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:55

Ілля Євлаш, речник Повітряних сил ЗСУ, зазначив, що останніми днями фіксується відсутність "шахедів" у повітряному просторі України, однак ворог робить більший акцент на балістичне озброєння та на керовані авіаційні ракети типу Х-59, передають Патріоти...