"Главный уничтожитель российской военной техники совсем не "Джавелины", - Злий одесит (відео)

І як тут не почнеш задумуватися над тим, що дороги Росії діють в інтересах "київської хунти"?

Російські дороги - агенти Хунти. Фото: ЖЖ.Зовсім біда. Що не день, то якась НП відбувається на російських дорогах. То новенькі "Тайфуни-У" перевернутися і самозагорілися, то Т-72Б3 загруз по саму вежу в болоті посеред шляху в погожий, сонячний день ... А тепер ось казус стався з Т-90А, який недовезли в Гудермес.Так пише у своєму ЖЖ блогер Злий одесит, передають Патріоти України і цитують далі:

На дороге Р-217, что на выезде из Хасавюрта в сторону Гудермеса, перевернулась фура, которая перевозила сие чудо российского ВПК, и в итоге что фура в хлам, что сам танк потерял свежий вид.

И вот как тут не задумаешься над тем, что дороги России действуют в интересах "киевской хунты"? И вправду, не успел 2017-й отмахать половину, а они уже столько техники оккупантов угробили, что ни один ПТРК FGM-148 Javelin не сможет похвастаться такими результатами.

Дороги РФ – наши!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бої у Красногорівці: чому місто важливе для оборони, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 7:15

За повідомленням Генштабу ЗСУ, за останню добу на Новопавлівському напрямку оборонці продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Водяне, Парасковіївка та західніше Побєди Донецької області, де ворог 13 разів нам...

Народні прикмети на 29 квітня: Побажайте сьогодні щось хороше близькій людині та уникайте конфліктів у родині

понеділок, 29 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 29 квітня за новим стилем вшановує пам'ять дев'яти Кизицьких мучеників і мученика Іоанна Валаха. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мучениць-сестер Агапію, Хіонію та Ірину. Селяни присвячували це свято роботі на діл...