"Г**но продается не только в розницу, но и оптом": Соцмережі про творчий вечір пропагандиста Соловйова

Вартість квитка на виступ рупора російської пропаганди становить близько 3,5 тисяч гривень.

Дмитро Соловйов. Фото:fishki.net

Користувачі інтернету висміяли "творчий вечір" відомого російського журналіста Володимира Соловйова, який є одним з головних рупорів кремлівської пропаганди. Про це пише в Twitter користувач з ніком Распад и неуважение, зазначають Патріоти України.

У дописі було опубліковано фотографію квитка на виступ Соловйова в Краснодарі. "Г**но продається не тільки в роздріб, але й оптом", - прокоментували світлину.

Вартість квитка на виступ Соловйова становить 11 тисяч рублів (близько 3,5 тисяч гривень).

"Щоб ходити на виступи Сольвйова за такі гроші, треба бути естетом і розбиратися в сортах г**на", "Він там що, публічний стриптиз на шесті виконувати буде чи цікавіше?", "Прилюдне д**олизання влади дорого коштує" , "Самих *уп на сцені немає, тому він лиже їх портрети", Це ж яким треба бути дятлом, щоб за 11 штук йти на того *удак* "," 11 тисяч? Ого! Це на що ж йому так не вистачає? "- пишуть користувачі Twitter.

Нагадаємо, Володимир Соловйов є автором документального фільму "Світопорядок", який заснований на інтерв'ю президента РФ Володимира Путіна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...