Допитували 19 співробітників ФБР: Пропагандист Путіна догрався у США

Олександр Малькевич перебував в США під час проміжних виборів, які пройшли 6 листопада. Він став спостерігачем на виборах губернатора штату Меріленд і виступив з критикою організації процедури.

Олександр Малькевич. Фото: ФедералПресс.

Олександр Малькевич, головний редактор видання USA Really, перший заступник голови комісії Громадської палати з розвитку інформаційного співтовариства, ЗМІ та масових комунікацій (РФ), був затриманий ФБР у Вашингтоні, передають Патріоти України.

«У зв’язку з повідомленнями ЗМІ про затримання … російського журналіста Малькевича в держдеп направлено запит про обставини події», – йдеться в Twitter-акаунті російського посольства в США.

Відомо, що пропагандиста затримали ще 9 листопада. Малькевича зупинили після того, як він зареєструвався на рейс, і відвели в окрему кімнату, де його допитували 19 співробітників ФБР.

За словами пропагандиста, його затримали з метою вручити повідомлення про необхідність зареєструвати видання USA Really як іноземного агента. Співробітники ФБР кілька годин задавали йому питання на тему російського втручання у вибори в США 2016 року.

Як наголошується на сайті Громадської палати, Малькевич перебував в США під час проміжних виборів, які пройшли 6 листопада. Він став спостерігачем на виборах губернатора штату Меріленд і виступив з критикою організації процедури.

«У цілому ж я перебуваю в глибокому шоці від того рівня порушень, які були допущені в штатах з демократичним керівництвом, де правлять представники цієї партії», – цинічно заявив пропагандист.

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...

Треба закрити небо: Пісторіус попросив Швейцарію передати Україні Patriot

середа, 8 травень 2024, 17:44

Німеччина виступила з ініціативою щодо зміцнення протиповітряної оборони України. Так, нещодавно міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус попросив свою швейцарську колегу Віолу Амхерд поставити Києву систему Patriot. Однак переговори явно не привели н...