"Голосовать за Гриценко тянет куда меньше, потому что его обгаживают лениво, без огонька и фантазии", - Ян Валетов

Гидливість, жалість і огиду - нічого більше відчувати не виходить, коли спостерігаєш за більшістю із кандидатів та їхніми піарниками.

Ян Валетов. Фото: соцмережі.

"Девиз нынешней президентской кампании: Чем грязнее, тем эффективнее! Смотрю, как "мочат" Порошенко - прям хочется голосовать за Порошенко. Смотрю, как "мочат" Зеленского - готов голосовать за него", - пише український письменник Ян Валетов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Голосовать за Гриценко тянет куда меньше, потому, что его обгаживают лениво, без огонька и фантазии. Страшно сказать, но даже к Тимошенко возникает чувство жалости. Особенно когда видишь рекламу: "Тимошенко опережает соперников более, чем в два раза", а сам знаешь реальное положение вещей и видишь, как ее закапывают в четыре руки вместе с дутым рейтингом.

Брезгливость, жалость и омерзение - ничего больше испытывать не получается. Пока только команда ЗЕ не позволяет себе слиться в экстазе с остальными претендентами на трон и не включает говнометы. Но, боюсь, что и им не оставят выбора.

Все против всех. Интересно, кто за Украину? Не на словах, на деле? Сколько разных (интимных и не очень) подробностей мы узнаем о наших кандидататах?

Телевидение, кроме дежурного Диван-ТВ, я уже выключил. Интересно, выдержу ли я до конца эпической говнобитвы с включенным интернетом?

Ненависть - это то, что мы легко продуцируем и так же легко поглощаем. По высказываниям оппонента определить его пол сложнее, чем название канала, который его зомбирует.

К выборам общество определенно созреет для мордобоя. Его к этому успешно готовят. Увы".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...

Поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - Віктор Андрусів

субота, 20 квітень 2024, 0:16

"Я не прихильник теорій змов. Навпаки, прихильник фрази: "Не треба пояснювати всесвітньою змовою звичайне розп...здяйство". Але поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - пише політолог Вікт...