Грандіозний концерт легендарних Scorpions у Києві (фото, відео)

У мережі із захопленням діляться враженнями від живої легенди - німецької рок-групи Scorpions, концерт якої відбувся в Києві в суботу, 11 листопада.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на соціальні мережі.

Рокери виступили в рамках свого туру, який носить назву альбому Crazy World, виданого Scorpions в 1990-му році.

Фанати відзначають, що незважаючи на свій вік, музиканти виклалися на повну: "Викладаються Скорпіо на всі 100%, незважаючи на свій вік. Багато хто часто їм згадує заяву про завершення кар'єри і відхід зі сцени, але як на мене їм ще грати і грати. Про це свідчив повний зал: починаючи від людей віку самих Скорпів і до дітей років 10-12 ".

Послухати улюблені хіти прийшло безліч шанувальників.

Група Scorpions прилетіла до Києва 10 листопада. На кожного учасника колективу в аеропорту чекав окремий автомобіль представницького класу.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відповзав зі спущеними штанами: Пікантне поранення окупанта перетворило його на справжнє посміховисько (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:34

Російський загарбник несподівано для самого себе здобув перемогу у конкурсі на найпікантніше поранення, в якому навіть не планував брати участь. Такий вердикт винесли користувачі соцмереж після публікації українськими військовими відео, на якому окупан...

"Демілітаризувала" власна ППО: Біля Севастополя впав російський військовий літак (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:23

Біля окупованого Севастополя впав російський літак, за даними окупантів, це міг бути Су-35. Про це повідомили місцеві пабліки, які зафіксували падіння палаючого літака і пілота, який катапультувався, передають Патріоти України. "Російське ППО як крок д...