"Гражданский пикапчик": Як бійці АТО під носом в окупантів їздили набитим зброєю "цивільним" авто

Насправді єдиним, що було в цьому авто цивільного, виявилися номери та марка.

"Замаскувалися!". Фото: скріншот з відео.

Бійці АТО часто демонструють неабияку винахідливість у маскуванні. Зокрема, помічник міністра оборони, позаштатний радник президента України Юрій Бірюков розповів, як бійці "замаскувалися" на цивільному авто, передають Патріоти України.

"- Юра, давай поедем твоей машиной, пикапчиком!
- Сх...ра? Угробим, жалко...
- Ну так у тебя гражданская машина, повесим белые номера - будут думать, что гражданские!
- Железная логика, давай...

Из правого переднего окна торчал автомат. Из задних окон - СВД, в обе стороны. Вишенкой на тортике был пулеметчик в кузове, поцарапавший сошками ПКМ крышу. Маскировка, 80 lvl", - написав Бірюков на своїй сторінці у "Фейсбуці", розмістивши відповідне відео.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіян загнали в пастку. Купа загиблих. Буданов попередив – це не кінець. Ось справжня мета наступу - Снєгирьов

середа, 15 травень 2024, 4:15

Військового контингенту РФ, який розташований на півночі, не достатньо для широкомасштабного наступу на Харків. Такої думки притримуються не тільки в Україні, а ї наші партнери з Британії та США. Своїми діями в Харківській області ворог намагається пос...

В Криму знищили секретну базу разом з командуванням. Атакмс застав росіян зненацька - Снєгирьов

середа, 15 травень 2024, 0:56

Україна вчергове завдала ударів по важливій інфраструктурі ворога, як у самій РФ, так і на тимчасово окупованих територіях. Так, ракети Storm Shadow знищили в Криму секретну базу ППО, а Атакмс в Луганській області знищив склад боєприпасів в глибокому т...