Тисячі запчастин в одному місці: Автопро гарантує автомобілістам безпечні та вигідні покупки у мережі. Подробиці

Замовлення автомобільних запчастин в мережі стає все більш популярним. Але покупці часто ризикують, адже недобросовісні продавці можуть відправляти замовлення дуже довго, надіслати неякісну запчастину, або ж взяти передоплату і зникнути. Розв'язання цих проблем було знайдено. Після запуску нової опції купувати запчастини на Avtopro.ua стало простіше та безпечніше.

Тисячі запчастин в одному місці

У торгівлі на Автопро беруть участь не тільки великі магазини. Запчастини продають дрібні підприємці та навіть рядові водії. Відвідувачам онлайн-майданчика пропонується:

  • Цифровий каталог з ефективними інструментами пошуку товарів;
  • Різноманітність цінових пропозицій;
  • Швидкий підбір взаємозамінних аналогів;
  • Захист кожної угоди.

Каталог запчастин Автопро включає тисячі деталей як від іменитих виробників, так і невеликих фірм – покупець завжди знайде товар гідної якості. Підібрати й замовити запчастини для ремонту можна не виходячи з дому.

Більшість онлайн-магазинів пропонують своїм покупцям йти на ризик. Відправляючи передоплату, водій може залишитися з порожніми руками. Але завдяки новій функції угоди на Автопро стали ще безпечнішими. Платформа гарантує, що покупець отримає своє замовлення або продавець поверне гроші.

Різниця між звичайною і безпечною угодою

Представимо ситуацію: ви замовляєте запчастини на Рено Сценік 3 в мережі та продавець запропонував вам відправити передоплату. Вас запевняють, що в такому разі товар буде відправлено у стислі терміни. Але існують такі ризики:

  • Продавець не відправить товар та перестане виходити на зв'язок після;
  • Продавець відправить запчастину з затримкою;
  • Ви отримаєте підробку або деталь з дефектом.

Продавець знаходиться у вигідному положенні, а покупець ризикує втратити свої гроші. У разі безпечної угоди на Автопро покупцям гарантовані:

  • Дійсно швидка відправка товару;
  • Повернення суми передоплати продавцем, якщо товар не був відправлений або не підійшов покупцеві;
  • Можливість оплати залишок суми після отримання та огляду запчастини.

При виникненні суперечливих ситуацій їх розв'язання візьмуть на себе фахівці. Увага: майданчик може гарантувати повний захист угод, якщо взаємодія покупця з продавцем проводилася тільки на Автопро.

Як здійснити безпечну покупку правильно

Зазвичай пошук потрібних запчастин займає чимало часу і вимагає деяких знань. Але на Автопро підібрати все необхідне для ремонту дуже просто. Можливі такі варіанти пошуку:

  • За каталожним номером;
  • За параметрами автомобіля через каталог;
  • За назвою запчастини.

Останній варіант є найпростішим - покупцеві достатньо ввести назву деталі й вказати параметри свого авто. У пошукову видачу потраплять деталі, серед яких також будуть аналоги й б/у запчастини. Тепер залишається вибрати найвигіднішу пропозицію. А якщо ви хочете замовити товар по безпечній угоді, то уважніше розгляньте сторінку з пропозиціями.

У правій частині сторінки ви можете побачити значок "Щит". Його наявність свідчить про те, що така угода є безпечною. Товар залишиться додати у кошик й оформити замовлення. Через деякий час продавець вкаже точну суму передоплати. Товар буде відправлений відразу після внесення цієї суми. Безпечність угоди гарантується Автопро.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...