​Гребенщиков розповів, чим відрізняється дійсність РФ від телевізора

Російський рок-музикант, лідер групи «Акваріум» Борис Гребенщиков, якому 27 листопада виповнилося 62 роки, поділився своїми думками і відчуттями стосовно того, що в відбувається в Росії.

Борис Гребенщиков

Про це легендарний музикант розповів в інтерв'ю російському відділенню ВВС, зазначають Патріоти України.

«Мир, который я вижу, когда хожу по Петербургу и Москве, — он совершенно нормальный. Мир, про который я читаю в газетах или в интернете, — он абсолютно ненормален. Где эти миры сходятся, – я не понимаю. Мне очень нравится лозунг «Война закончится, когда вы выключите телевизор», - сказав Гребенщиков. «Я постоянно возвращаюсь к одному и тому же, — как найти реальный мир? Под реальным миром я имею в виду не то, что остальные имеют в виду, наверное. Реальный мир – это мир, где каждую секунду ты все ощущаешь заново, когда ничто не притупляется, когда все время все действительно сверкает, то есть мир, увиденный ангельскими глазами, наверное. Он все время есть. Просто, поскольку человеческое восприятие имеет свойство притупляться, то, используя готовые формулы, готовые штампы, мы его просто не замечаем», - додав музикант.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...