"У нас ніколи не буде справедливих, хороших, чесних і благородних правителів", - російський музикант

Борис Гребенщиков підкреслив, що зараз мало людей, яким би подобалося те, що відбувається в Росії.

Борис Гребенщиков. Фото: соцмережі.

Середньовіччя в Росії ще не скінчилося, і країна завжди була такою і такою залишиться. Така заява прозвучала від відомого російського музиканта Бориса Гребенщикова, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

«Потрібно просто поставити хрест на надії. Росія ніколи не буде іншою. Але Росія прекрасна така, яка є! Прийміть це як даність: у нас ніколи не буде справедливих, хороших, чесних і благородних правителів. Їх не буде. Але хто сказав, що правителі обов'язково повинні бути хорошими?», - заявив музикант.
Також Гребенщиков підкреслив, що зараз мало людей, яким би подобалося те, що відбувається в Росії. За його словами, вже всі розуміють, що нагорі сидить цвіль, але це абсолютно нікого не хвилює, оскільки ті, хто сидить нагорі, контролюють всі процеси життя, цвіль псує життя окремим людям, ущемляє права, проте всім без винятку людям життя зіпсувати досить важко, хоча Сталін, як відомо, намагався.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...