Гройсман назвав підлеглих Авакова та Грицака недоумками

Прем’єр вважає, що силові органи тиснуть на бізнес за допомогою «маски-шоу».

Гройсман В. Фото: Днепр Час

Патріоти України з посиланням на Європейську Правду повідомляють про подробиці зустрічі Володимира Гройсмана з представниками регіональних ЗМІ.

Голова уряду на зустрічі заявив: «Ми сучасна європейська країна. Якщо ми вестимемо себе як дикуни, то в нашій країні ніхто не займатиметься підприємництвом, бо прийде хтось у погонах, у масці і почне «качати права».

Прем’єр вважає, що силові органи використовують «бойових хлопців» для примітивної бандитської діяльності щодо тиску на бізнес, що є недопустимим на тлі намагань уряду залучити інвестиції в країну.

«Я кожен день борюся за те, щоб в Україну приходили інвестиції, створювалися робочі місця, а потім один недоумок, залучаючи спецпідрозділи бойових хлопців, і я хочу сказати, що ці хлопці в масках ні в чому не винні, вони навіть не знають, куди вони їдуть, ... використовує їх для примітивної бандитської діяльності», - зазначив Гройсман.

Нагадаємо, що у грудні 2017 року президент Петро Порошенко підписав підготовлений урядом закон про захист бізнесу від зловживань влади. На думку представників уряду, це засіб захисту бізнесу від так званих «маски-шоу».
Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...