Хіти тижня. "Зе-Президенство": Що Зеленський зробить з Гройсманом. Прогноз політолога (відео)

На думку Віталія Кулика, Верховна Рада спочатку відмовить Зеленському в його кандидатурі прем'єра, а потім з'явиться проміжний варіант.

Політолог Віталій Кулик. Фото: скріншот з відео.

Політолог Віталій Кулик вважає, що прем'єр-міністр Володимир Гройсман може з високою часткою ймовірності залишитися на своєму посту після перемоги на президентських виборах Володимира Зеленського. Про це він заявив в інтерв'ю на Youtube-каналі «Хвилі», передають Патріоти України.

Він вважає, що Верховна Рада спочатку відмовить Зеленському в його кандидатурі прем'єра, а потім з'явиться проміжний варіант. «Я не виключаю, що цим прем'єром може залишитися Гройсман. Більш того, є всі умови для того і всі передумови говорити про те, що є домовленість між угрупованням, що підтримує зараз Гройсмана та командою Зеленського або тих людей, хто за ним стоїть. Тому, це може бути Гройсман», - сказав він.

«Більш того, там можливі мінімальні перестановки в Кабміні. Так, приберуть силовий блок, приберуть людей, які проявили надмірну лояльність до Петра Олексійовича, які залежні від нього, як від патрона, а інші можуть проявити таку багаторівневу лояльність і залишитися на посадах технічний період до парламентських виборів», - вважає Віталій Кулик.

На його думку, «Володимир Зеленський не буде зацікавлений в швидкому протиріччі з парламентом і створенні конституційної кризи, він буде її відтягувати, розуміючи, що у нього попереду парламентська кампанія». «Але це його не врятує», - похмуро додав Кулик.

Чому не врятує, дивіться повне відео бесіди нижче:

Джерело: Хвиля

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...