Хіти тижня. "Зе-Президенство": Що Зеленський зробить з Гройсманом. Прогноз політолога (відео)

На думку Віталія Кулика, Верховна Рада спочатку відмовить Зеленському в його кандидатурі прем'єра, а потім з'явиться проміжний варіант.

Політолог Віталій Кулик. Фото: скріншот з відео.

Політолог Віталій Кулик вважає, що прем'єр-міністр Володимир Гройсман може з високою часткою ймовірності залишитися на своєму посту після перемоги на президентських виборах Володимира Зеленського. Про це він заявив в інтерв'ю на Youtube-каналі «Хвилі», передають Патріоти України.

Він вважає, що Верховна Рада спочатку відмовить Зеленському в його кандидатурі прем'єра, а потім з'явиться проміжний варіант. «Я не виключаю, що цим прем'єром може залишитися Гройсман. Більш того, є всі умови для того і всі передумови говорити про те, що є домовленість між угрупованням, що підтримує зараз Гройсмана та командою Зеленського або тих людей, хто за ним стоїть. Тому, це може бути Гройсман», - сказав він.

«Більш того, там можливі мінімальні перестановки в Кабміні. Так, приберуть силовий блок, приберуть людей, які проявили надмірну лояльність до Петра Олексійовича, які залежні від нього, як від патрона, а інші можуть проявити таку багаторівневу лояльність і залишитися на посадах технічний період до парламентських виборів», - вважає Віталій Кулик.

На його думку, «Володимир Зеленський не буде зацікавлений в швидкому протиріччі з парламентом і створенні конституційної кризи, він буде її відтягувати, розуміючи, що у нього попереду парламентська кампанія». «Але це його не врятує», - похмуро додав Кулик.

Чому не врятує, дивіться повне відео бесіди нижче:

Джерело: Хвиля

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...