Гройсман тут ні до чого: блогер пояснив причину різкого підвищення вартості компослуг в Україні

Причина в тих людях, які рік за роком голосували за невиправних популістів, які обіцяли низькі ціни "зі стелі".

Ілюстрація:antikor.com.ua

"Люди, будьте честны перед собой хотя бы немношко. Причина в резком повышении цен на комуналку и энергоносители не в Гройсмане, как таковом. Как бы вам не хотелось персонализировать "врага"." Про це пише у своєму Facebook Sergey Petrenko, інформують Патріоти України, продовжуючи:

Причина в тех людях, которые год за годом голосовали за упоротых популистов, обещающих низкие цены "с потолка".

При всей моей забывчивости, я помню как с 2000 года раз за разом повышение цен до 100% рыночной откладывалось новой властью под знаменем борьбы за счастье "простого люду". Потом, правда, немножко поднимали, но ровно так чтоб чуть-чуть.

И народ радостно ложился под тех, кто "спасал людей от злобного МВФ", при этом не замечая какие суммы из бюджета улетают на компенсацию и попил. А это ведь были те же самые деньги из кармана населения, только не на прямую.

И вот естественно, когда все прожрали и вопрос реальных расценок стал неумолим - расплескалось море обвинений гройсмана, мвф и прочее такое.

Конечно, очень удобно объявить врагом одного человека, который причастен к фразе "а теперь живем по средствам", но не конструктивно.

Это как человек, который курил-бухал и транжирил здоровье, а потом доктора, сказавшего "ну все, вам п*здец, теперь ничего нельзя", тыкать пальцами и кричать - "это все заговор докторов, я был здоровый пока к вам не пришел".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цікава статистика: Журналісти підрахували, скільки людей вбили російські військові після повернення додому за два роки

четвер, 25 квітень 2024, 20:17

Окупанти, які повернулися з війни проти України у РФ, впродовж двох років убили понад 100 людей. Найчастіше вони розправлялися з родичами та знайомими. Про це повідомило російське видання "Верстка" у четвер, 25 квітня, передають Патріоти України. Видан...

Досі вважає Путіна "впливовим політиком": Славу Дьоміна жорстко засудили за інтерв'ю з Анною Алхім

четвер, 25 квітень 2024, 20:06

Українського ведучого Славу Дьоміна засудили в Мережі за інтерв'ю зі скандальною блогеркою з Дніпра Анною Алхім, яка раніше висловлювала захоплення диктатором Володимиром Путіним. В інтерв'ю з Дьоміним вона заявила, що Путін «нагинає весь світ» і знову...