Громадянська війна для порятунку диктатора: Путін може розв'язати нову криваву бійню на Кавказі, щоб відволікти увагу росіян від поразок в Україні та Сирії, - ізраїльський політолог

За словами Шмулевича, на Кавказі війна може розгорітися через міжнаціональні зіткнення між осетинами та інгушетами, а також між осетинами та грузинами.

Путіну потрібні війни. Ілюстрація: wartime.org.ua.

Президент Російської Федерації Володимир Путін може відкрити новий фронт у Чечні для того, щоб відволікти увагу від України та Сирії. Відповідну думку висловив ізраїльський політолог, президент Інституту східного партнерства в Єрусалимі Авраам Шмулевич. Новину передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.

На думку політолога, цілком сумнівно, що плани російського лідера у Сирії та Україні будуть реалізовані. Саме тому Путін, який вміє лише воювати, може влаштувати ще одну російсько-чеченську війну з метою відволікання уваги від конфліктів у цих країнах.

За словами Шмулевича, на Кавказі війна може розгорітися через міжнаціональні зіткнення між осетинами та інгушетами, а також між осетинами та грузинами. Разом з тим, багато людей у цьому регіоні уже знають, що таке війна, і не хочуть її повторення, тому вони готові вирішувати всі проблеми мирним шляхом.

«Є ймовірність, що здоровий глузд і інстинкт виживання у кавказців переможуть. Вони - давні народи, довгий час уживалися один з одним. Але боюся, що Москва, в разі свого відходу, зробить все, щоб загорілося полум'я міжетнічних зіткнень. Так, як було запущено конфлікти в Абхазії, Осетії і Карабаху», - зазначив Шмулевич.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Командир - козлина! Отправил на штурм, а себе забрал карту з деньгами и купили себе машину" - полонений окупант (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 8:40

Ростовцев Дмитро Володимирович, 20.07.1980, Саратовська область, 27-а стрілецька дивізія. . Командир обдурив, відправивши на штурм, забрав банківську картку солдата і купив собі на ці кошти авто. Ростовцеву вдалося втекти з розташування, але кордон пе...

Великі жертви не допомогли: Відхід Сил оборони з позицій не сприяє швидким тактичним успіхам росіян – ISW

понеділок, 29 квітень 2024, 8:24

Експерти Інституту вивчення війни вважають, що відхід Сил оборони з позицій від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки не сприяє росіянам у швидкому досягненні тактичних успіхів, і окупанти навряд чи зможуть досягти глибшого оперативно значущого проникн...