Гроші міжнародних фондів для потреб біженців розкрадаються українськими депутатами

Чотири роки годівниці для покидьків та страждань для тих, хто залишився вірним Україні.

Переселенці на блокпосту. Фото: YouTube

Донецька журналістка Тетяна Заровна розповіла, як живуть переселенці зі сходу України, повідомляють Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"На окупованому Донбасі під питанням право на життя. Багато моїх товаришів зникло без вісти. Не у всіх є здоров'я та гроші аби виїхати на підконтрольну територію. У мене в Києві була робота, і друзі на перший час знайшли дешеву квартиру. А ось моєму товаришеві не пощастило. Потрапив "на підвал" до бойовиків, після звільнення виїхав з Донецька під Київ.

Зупинився у родичів і одразу почав шукати роботу. За спеціальністю викладача не влаштувався, а працювати фізично не міг. Поїхав назад, бо в Донецьку залишилися "рідні стіни". Майже одразу знов потрапив до терористів. У списки на обмін його поки що не включили, хоча Ірина Геращенко про нього знає.

На жаль, держава не допомагає переселенцям. Змушені сподіватися на себе. Грузія під час війни 2008 року дала евакуйованим і пільги, і житло. За гроші міжнародних фондів, які Україна отримує на потреби переселенців, можна було обладнати гуртожитки і забезпечити роботою. Замість цього депутати створили фонди та схеми, через які розкрадають ці кошти", - розповіла Тетяна Заровна.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Протягом кількох крайніх діб почала загострюватись ситуація на Краматорському та Покровському операційних напрямках, й явно не на користь ЗСУ, - Костянтин Машовець

середа, 24 квітень 2024, 9:32

1. Почнемо з Краматорського... Очевидно, командування угрупування військ (УВ) противника "Юг", на напрямку докладання своїх основних зусиль, а це зараз - м.Часів Яр та прилеглі райони, прагне вже найближчим часом добитися більш-менш значних успіхів. На...

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...