Гроші в асфальт: Через які корупційні схеми зникають гроші на ремонт доріг в Україні (відео)

У Миколаївській області "траса смерті" вже забрала життя декількох людей.

Дороги на Миколаївщині. Скрін відео

Бюджети на будівництво ремонту доріг зростають у геометричні прогресії. Асфальт, у який закатують бюджетні мільярди, сходить то зі снігом, то з дощем, зазначають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

У 2015 році країна витратила на ремонт та будівництво доріг близько 15 мільярдів гривень. Відтак, з кожним роком цифри почали зростати до 20-30 мільярдів, а на поточний 2018 рік заплановано 45 мільярдів гривень витрат, а це третина оборонного бюджету України, або ж сума, яку протягом року мають витратити на охорону здоров’я.

Найбільша проблема з дорогами у Миколаївській області. Там тижнями закриваються школи та дитячі садки через відсутність нормальної дороги для пересування громадян. Нахабність тамтешніх корупційних схем дуже висока. І найгірше те, що там гинуть люди. Люди почали одну з доріг називати "Трасою смерті".

Мешканці сіл на трасі Н-14 регулярно її перекривають, вимагаючи ремонту. 10 кілометрів між двома селами по цій трасі можна подолати щонайменше за 35 хвилин. Жителі розповідають, що люди помирають не лише внаслідок ДТП. Машина швидкої допомоги не може вчасно довести хворого до лікарні через жахливу трасу.

"На сьогоднішній день стан доріг у Миколаївській області не дуже гарний. У квітні засипати найбільші ями коштувало 2 мільйони гривень", – запевнив заступник начальника відділу автомобільних доріг Михайло Ганич.

Тільки за березень 2018 року Миколаївська служба автомобільних доріг передала на утримання доріг більше 14 мільйонів гривень. І все це без тендерів та конкурсів.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...