Морозиво готує місцева компанія, використовуючи таїландську технологію, повідомляють Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.
Інгредієнти морозива роздрібнюються на спеціальній установці, яка охолоджується до -30 градусів.
Один із засновників компанії Ніка Чугошвілі розповів, що він з партнерами зацікавився таїландською технологією виготовлення ролів з морозива, після чого було вирішено створити продукт з оригінальним і абсолютно грузинським ароматом і смаком - з вином Хванчкара і чурчхелою.
"До молочної суміші додається вино, потім це охолоджується у спеціальній установці, після чого роли з морозива подаються з нарізаною чурчхелою", - сказав він.
"У справжню цифровізацію я повірю тоді, коли будуть нормально цифровізовані комунальні послуги – те, чим кожен з нас користується кожен день і змушений комунікувати щонайменше щомісяця – щоб заплатити за послуги", - пише експерт із кібербезпеки Костянт...
Сьогодні Сили оборони України продовжують завдавати ударів по російських військових обʼєктах в Криму, виснажуючи протиповітряну оборону ворога. Про це розповів речник Української добровольчої армії Сергій Братчук, передають Патріоти України. "Крим не з...