Морозиво готує місцева компанія, використовуючи таїландську технологію, повідомляють Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.
Інгредієнти морозива роздрібнюються на спеціальній установці, яка охолоджується до -30 градусів.
Один із засновників компанії Ніка Чугошвілі розповів, що він з партнерами зацікавився таїландською технологією виготовлення ролів з морозива, після чого було вирішено створити продукт з оригінальним і абсолютно грузинським ароматом і смаком - з вином Хванчкара і чурчхелою.
"До молочної суміші додається вино, потім це охолоджується у спеціальній установці, після чого роли з морозива подаються з нарізаною чурчхелою", - сказав він.
"21 лютого СБУ повідомила, що росіяни почали розкачувати протести в Україні. Скажу чесно – це очікувана подія. Очікувана саме зараз, на фоні переговорів, що відбуваються. І це частина тонкої багатоступеневої гри Путіна та його оточення", - пише політте...
У Києві серед зими помітили триколісний кабріолет Polaris Slingshot 2016 року. Він є рідкісним не лише в Україні. Його фото опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram, передають Патріоти України. Американська компанія Polaris Industries спец...