Морозиво готує місцева компанія, використовуючи таїландську технологію, повідомляють Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.
Інгредієнти морозива роздрібнюються на спеціальній установці, яка охолоджується до -30 градусів.
Один із засновників компанії Ніка Чугошвілі розповів, що він з партнерами зацікавився таїландською технологією виготовлення ролів з морозива, після чого було вирішено створити продукт з оригінальним і абсолютно грузинським ароматом і смаком - з вином Хванчкара і чурчхелою.
"До молочної суміші додається вино, потім це охолоджується у спеціальній установці, після чого роли з морозива подаються з нарізаною чурчхелою", - сказав він.
Українська сторона не має жодного уявлення про "меморандум щодо можливого майбутнього мирного договору", про підготовку якого з російського боку заявив Володимир Путін за підсумками розмови з Дональдом Трампом. Про це пише Financial Times з посиланням ...
Народний артист України Іво Бобул оголосив себе найкращим співаком країни. Про це він несподівано заявив під час інтерв'ю з Ростиславом Калацинським, передають Патріоти України. "Коронував" себе Бобул, коментуючи нещодавній конфлікт з народним артистом...