Морозиво готує місцева компанія, використовуючи таїландську технологію, повідомляють Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.
Інгредієнти морозива роздрібнюються на спеціальній установці, яка охолоджується до -30 градусів.
Один із засновників компанії Ніка Чугошвілі розповів, що він з партнерами зацікавився таїландською технологією виготовлення ролів з морозива, після чого було вирішено створити продукт з оригінальним і абсолютно грузинським ароматом і смаком - з вином Хванчкара і чурчхелою.
"До молочної суміші додається вино, потім це охолоджується у спеціальній установці, після чого роли з морозива подаються з нарізаною чурчхелою", - сказав він.
Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...
Ще один випуск огляду ситуації в зоні бойових дій. Також приділив наприкінці увагу питанню формування групи військ "Північ" та її загрози Харкову. Особливо хочу звернути вашу увагу на те, що завтра хочу записати відео у форматі відповідей на ваші пит...