Морозиво готує місцева компанія, використовуючи таїландську технологію, повідомляють Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.
Інгредієнти морозива роздрібнюються на спеціальній установці, яка охолоджується до -30 градусів.
Один із засновників компанії Ніка Чугошвілі розповів, що він з партнерами зацікавився таїландською технологією виготовлення ролів з морозива, після чого було вирішено створити продукт з оригінальним і абсолютно грузинським ароматом і смаком - з вином Хванчкара і чурчхелою.
"До молочної суміші додається вино, потім це охолоджується у спеціальній установці, після чого роли з морозива подаються з нарізаною чурчхелою", - сказав він.
"Мені боляче й невимовно соромно, що держава, переклавши найневдячніший і критично важливий обов'язок на військовослужбовців ТЦК та СП, не може їх захистити. Так не мало й не має бути", - пише волонтерка та журналістка Ольга Решетилова на своїй сторінц...
Нова Стратегія національної безпеки США має стати останнім попередженням для Європи про те, що у стримуванні російської експансії вона залишилася сама. У кращому випадку Вашингтон просто стоятиме осторонь, у гіршому - допомагатиме Москві. Про це в авто...