Морозиво готує місцева компанія, використовуючи таїландську технологію, повідомляють Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.
Інгредієнти морозива роздрібнюються на спеціальній установці, яка охолоджується до -30 градусів.
Один із засновників компанії Ніка Чугошвілі розповів, що він з партнерами зацікавився таїландською технологією виготовлення ролів з морозива, після чого було вирішено створити продукт з оригінальним і абсолютно грузинським ароматом і смаком - з вином Хванчкара і чурчхелою.
"До молочної суміші додається вино, потім це охолоджується у спеціальній установці, після чого роли з морозива подаються з нарізаною чурчхелою", - сказав він.
Про тактичний прийом «проникнення», який російське командування почало вперто масштабувати останнім часом в ході організації та ведення бойових дій проти районів оборони ЗСУ, що спираються на більш-менш великі населені пункти,. 1. Отже, у попередній ча...
Максим Жорін жорстко розкритикував «експертів», що дають прогнози про війну. Він назвав цинізмом, коли політики, які «до війська не поспішають», говорять про терміни. Про це повідомив заступник командира 3-го армійського корпусу підполковник ЗСУ Максим...