Морозиво готує місцева компанія, використовуючи таїландську технологію, повідомляють Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.
Інгредієнти морозива роздрібнюються на спеціальній установці, яка охолоджується до -30 градусів.
Один із засновників компанії Ніка Чугошвілі розповів, що він з партнерами зацікавився таїландською технологією виготовлення ролів з морозива, після чого було вирішено створити продукт з оригінальним і абсолютно грузинським ароматом і смаком - з вином Хванчкара і чурчхелою.
"До молочної суміші додається вино, потім це охолоджується у спеціальній установці, після чого роли з морозива подаються з нарізаною чурчхелою", - сказав він.
Село Мелекіне, яке розташоване в Мангушському районі Донецької області, було популярним курортом на Азовському морі. Проте під час російської окупації цей населений пункт сильно змінився. Тепер на пляжах майже немає людей, а в курортній частині лежать ...
У мережі наочно показали, як відома українська ведуча та акторка Леся Нікітюк могла так успішно приховувати свою вагітність. Добірку образів артистки опублікувало видання klats.media в Instagram, передають Патріоти України. "Леся Нікітюк та її oversize...