Морозиво готує місцева компанія, використовуючи таїландську технологію, повідомляють Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.
Інгредієнти морозива роздрібнюються на спеціальній установці, яка охолоджується до -30 градусів.
Один із засновників компанії Ніка Чугошвілі розповів, що він з партнерами зацікавився таїландською технологією виготовлення ролів з морозива, після чого було вирішено створити продукт з оригінальним і абсолютно грузинським ароматом і смаком - з вином Хванчкара і чурчхелою.
"До молочної суміші додається вино, потім це охолоджується у спеціальній установці, після чого роли з морозива подаються з нарізаною чурчхелою", - сказав він.
"Ніщо інше не могло би так швидко та без торгу об’єднати “Слуг”, ОПЗЖ і БЮТ, як розуміння того, хто є спільним ворогом. НАБУ та САП.". Історія з НАБУ – це про українськи граблі. Граблі, на яких українськи еліти танцюють, наспівуючи пісню про європейськ...
«Сьогодні, коли ні громадянське суспільство, ні медіа більше не відчувають чіткої підтримки США, бо команді Дональда Трампа абсолютно байдуже до цінностей, які раніше були наріжними, українська влада нарешті дозволила собі бути собою. І всі ці люди про...