Морозиво готує місцева компанія, використовуючи таїландську технологію, повідомляють Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.
Інгредієнти морозива роздрібнюються на спеціальній установці, яка охолоджується до -30 градусів.
Один із засновників компанії Ніка Чугошвілі розповів, що він з партнерами зацікавився таїландською технологією виготовлення ролів з морозива, після чого було вирішено створити продукт з оригінальним і абсолютно грузинським ароматом і смаком - з вином Хванчкара і чурчхелою.
"До молочної суміші додається вино, потім це охолоджується у спеціальній установці, після чого роли з морозива подаються з нарізаною чурчхелою", - сказав він.
У Донецькій області погіршується ситуація на Покровському напрямку. Російські війська повторно увійшли до Покровська, де ведуть стрілецькі бої, атакують операторів безпілотників і блокують логістику українських підрозділів, передають Патріоти України. ...
"Учора у Краматорську росіяни вбили мою колегу. Її звуть Альона Грамова. Це вона сказала мені, поки в Маріуполі ще був зв'язок: "Надюнь, я не можу й не хочу тебе обманювати. Маріуполь в оточенні. Якщо є можливість, запасися водою і спускайся в укриття"...