Пляма на репутації: Міноборони і Адміністрація президента Грузії знялися в рекламі російського майонезу

Високопосадовці запевняють, що керівництво журналу City не попередило їх про те, що рекламуватися буде російський продукт.
Грузинські держслужбовці рекламували російський майонез. Фото: Netgazeti.ge.

У Грузії держслужбовці виявилися в центрі гучного скандалу після того, як знялися в рекламі російського майонезу «Слобода». Про це повідомляє Netgazeti.ge, передають Патріоти України.

Як повідомляється, спікер Міноборони Грузії Ніно Толордава, глава прес-служби Адміністрації президента Ека Мішвеладзе і керівник Служби податків Хатія Моісцрапішвілі заявили, що були впевнені, що рекламують український продукт для журналу City. За їхніми словами, керівництво журналу City не попередило про те, що рекламуватися буде російський продукт.

Після публікації цих фотографій в журналі грузинських чиновниць піддали жорсткій критиці, в результаті чого пізніше реклама була видалена. Засновник журналу City Ека Хапер заявила, що чиновниці заздалегідь знали про рекламу саме російського продукту.

В Україні злетить вартість пального: Ось на які ціни очікувати українцям на бензин і автогаз

субота, 27 липень 2024, 6:55

З 1 вересня 2024 року в Україні почнеться поступове підвищення акцизів на бензин, дизельне пальне та автогаз. Очікується, що ціна на бензин зросте приблизно на 2 гривні за літр, на дизельне пальне - на 1-1,20 гривні за літр, а на автогаз - на 7 гривень...

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...