Пляма на репутації: Міноборони і Адміністрація президента Грузії знялися в рекламі російського майонезу

Високопосадовці запевняють, що керівництво журналу City не попередило їх про те, що рекламуватися буде російський продукт.
Грузинські держслужбовці рекламували російський майонез. Фото: Netgazeti.ge.

У Грузії держслужбовці виявилися в центрі гучного скандалу після того, як знялися в рекламі російського майонезу «Слобода». Про це повідомляє Netgazeti.ge, передають Патріоти України.

Як повідомляється, спікер Міноборони Грузії Ніно Толордава, глава прес-служби Адміністрації президента Ека Мішвеладзе і керівник Служби податків Хатія Моісцрапішвілі заявили, що були впевнені, що рекламують український продукт для журналу City. За їхніми словами, керівництво журналу City не попередило про те, що рекламуватися буде російський продукт.

Після публікації цих фотографій в журналі грузинських чиновниць піддали жорсткій критиці, в результаті чого пізніше реклама була видалена. Засновник журналу City Ека Хапер заявила, що чиновниці заздалегідь знали про рекламу саме російського продукту.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...