"Гул стоял по всему району" - блогер показав, як виглядає Донецьк після обстрілу (фото)

У мережі викладені світлини Мотелю та Київського проспекту в окупованому місті.

Фото:Fаcebook

"Донецк после обстрела. Мотель и Киевский проспект. Пока снимал разбитые дома на Киевском проспекте, тут же прилетало тяжёлое." Про це пише у своєму Fаcebook блогер Станіслав Васін, передають Патріоти України, продовжуючи:

Гул стоял по всему району, причём камешками бросались с обеих сторон, так что стоишь как бы в центре урагана. И тут звонит мама.

Подумал, если подниму трубку, начнётся истерика из-за разрывов. Сбросил - опять звонит, сбросил - опять. Наконец поднял у этого дома (на фото), говорю: "Живой, Мотеля в прежнем виде нет, занят, срочный заказ, перезвоню". Поместился ровно между прилетами. Интересно, что она скажет, когда узнает, что все эти годы я не "работаю в компьютерной сфере"?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...