"Гуманитарный рай. Биндер нет, фошистов нет, ну и еды тоже": Мережу вразило відео з окупованого Донецька

Відео було відзняте під час роздачі безкоштовної їжі для донеччан.

Фото:скрін відео

Користувачів соцмережі вразило відео з окупованого бойовиками Донецька, зняте 27 березня під час роздачі людям безкоштовної їжі. Відео опублікував на своїй сторінці в Facebook популярний блогер Erich Hartmann, передають Патріоти України.

"Донецьк процвітає", "Збулася мрія ідіотів", "Ось вона шара! прийшла!", "Це просто жах", "Дякуйте Росії. Вона вас довела до цього!", "Так звана ДНР наочно демонструє свою перевагу перед Гейропою і Пендосією", "За що боролися на те і напоролися!!! Нічого було кричати "Путін введи...." Путін ввів, самі цього хотіли", "Зате російською мовою можна просити їжу", "Чесно кажучи мені їх навіть не шкода, самі цього хотіли", - пишуть коментатори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...