І що робити - не відомо: Американський політолог порадив Путіну не брехати Трампу (відео)

Президенту Росії Володимиру Путіну на майбутній зустрічі з главою США Дональдом Трампом не варто намагатися "переграти" свого американського колегу.

Про це в ефірі "Обозреватель. LIVE" заявив американський політолог, директор неурядової організації For a free Ukraine Джейсон Смарт, повідомляють ПУ.

"Я впевнений, що це буде тепла зустріч. Путін розуміє, що це його, може бути, остання можливість переконати Трампа, що він - хороша людина, що вони готові працювати зі США. Це буде дуже цікава зустріч", - зазначив політолог. При цьому Смарт нагадав, що нинішній глава Білого дому відрізняється злопам'ятністю.

"В Америці він був відомий ще сорок років тому. І він така людина, що якщо хтось його образив двадцять років тому, сорок років тому - він буде злий на нього і працювати проти нього постійно. Путін нічого поганого не сказав про Трампа. Поки весь світ (робив протилежне. - Ред), він нічого поганого не сказав. Він говорив тільки хороші речі, і, я думаю, Трамп помітив це", - наголосив він.

При цьому не виключає того, що відносини США і Росії незабаром будуть зіпсовані, як це вже відбувалося при адміністрації Джорджа Буша-молодшого і Барака Обами, незважаючи на їхнє бажання бути партнерами Росії.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"В 90-е российская "элита" была мега жадная, ох*евшая и мерзкая по всем направлениям. А путин(-изм), - это результат ее усилий", - Іван Яковина

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:15

"Все российские либералы 60+ страшно возмущены фильмом ФБК об истоках путинизма. В принципе, логично: весь фильм их тыкают лицом в то, что это они (и их друзья) не просто проебали страну, а подарили ее Путину с его гопотой", - пише російський журналіст...

Вчорашній скромний пост про Полякову і її друзів-"хороших русскіх" несподівано для мене викликав потужний, навіть міжнародний резонанс, - Голобуцький

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:00

"Мій вчорашній скромний пост про Полякову і її друзів-«хороших русскіх» несподівано для мене викликав потужний навіть міжнародний резонанс. Видно, таки втрапив в точку, якщо така реакція. Вчора в мене вийшов «естрадний» день: писав по свіжих інфопривод...