​І цей дурень ошивався на Майдані: "Мер" окупованої Горлівки дав " бойовий наказ" силам АТО "підняти червоний прапор Радянського Союзу" (відео)

Воно хоча назад в СРСР і закликає за собою всю Україну

Станіслав Кім

Один з «провідних діячів ДНР», так званий "мер" Горлівки Станіслав Кім "наказав" силам АТО "підняти червоний прапор Радянського Союзу". Відео з заявою опублікував на своїй сторінці в Facebook український військовий експерт Костянтин Машовець, Зазначають Патріоти України.

"Я вважаю ... Це" прекрасно "... Тут вам і діагноз і анамнез, одночасно. А також цілий букет психічних захворювань", - зазначив блогер.

"Перед вами "мер Горлівки". Ідейна мавпочка, правда злегка звихнувся. На грунті" СРСР-а "... буває ... Але це можна виправити ... За допомогою 7.62 або 5.45. Особливо розчулив "бойовий наказ" хворого примата про червону ганчірку. Воно хоче "назад в Радянський Союз", тобто в могилу. Допоможемо, чого вже, раз лікуватись не хоче. За всякі стріляючі штуки хапається. Може ненароком череп собі прострелити, по недбалості поводження зі зброєю", - додав пан Машовець.

Станіслав Кім народився в Дніпропетровську в 1966 році. Він воював в Афганістані, офіцер запасу. У грудня 2013 з групою дніпропетровських "афганців" прибув на Євромайдан до Києва, проте незабаром перейшов на сторону антиМайдану. Навесні 2014 брав участь у мітингах в Дніпропетровську, потім поїхав на Донбас і вступив в банду Мозгового. На Донбасі Станіслав Кім став "депутатом" і "очолив "ДОСААФ ДНР. "Указом" ватажка бойовиків «ДНР» Олександра Захарченко з 28 січня 2016 Кім призначений "мером" Горлівки.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернулася з району, куди через годину завітала ракета. Хвиля така, що докотилася до передмістя. Але переживемо. Не на тих вони напали, - блогерка з Харкова

понеділок, 6 травень 2024, 0:30

"Дорога латана-перелатана, вітається з автівкою то світлими плямами старого асфальту, то свіжими, темними, які закрили собою вчорашні ями. Сонце сліпить очі, кілометр за кілометром, і за обрієм видніється стовп чорного диму, після прильоту. Його зранку...

Причина втечі прокремлівського пропагандиста з Німеччини просто феєрична: йому було незручно через розвішані у містах прапори ЛГБТ, - Голобуцький

понеділок, 6 травень 2024, 0:15

"Німецький Der Spiegel зафіксував, що в Німеччину як "українські біженці" проникли і агенти Кремля з медведчуківського пулу. І зараз займаються тією ж кремлівською пропагандою, що й всі роки перед тим, але вже на німецьку і європейську авдиторію", - пи...