З архіву ПУ. "В этом году нас ждет мир после нашей победы": Як в окупованій Горлівці відзначили "переможну" Масляну (фото)

Рік тому, напередодні Великого посту, окупанти обіцяли, що за кілька місяців "бандери" будуть знищені, а "молоді республіки" розквітнуть в обіймах "руского міра"

Фото:DonPressУ різних районах окупованої Горлівки пройшли святкові заходи з нагоди Масляної. Повідомляється, що свято відзначали в житловому масиві «Будівельник», «Комсомольський" і в селищі Микитівка. Про це пише DonPress, передають Патріоти України.

Окупаційна "влада" відзначила: "Ми сьогодні святкуємо переможну Масляну. Цього року нас чекає мир після нашої перемоги. Сьогоднішня наша Масляна буде символом подолання всіх труднощів і перемоги над ворогом. Ми впораємося і переможемо всі негаразди. Вітаємо вас зі святом весни, відродження і відновлення".

В ході свята присутніх годували кашею від "ДНР" і роздавали газети "Донецької республіки".

"Просто вона життя не знає, правди боїться": Сніжана Єгорова розкритикувала свою доньку Стасю Ровінську

субота, 27 квітень 2024, 13:27

Українська акторка і телеведуча Сніжана Єгорова, яка неодноразово висловлювала свою симпатію до диктатора Володимира Путіна та на початку великої війни виїхала до Туреччини, висловилася про свою старшу доньку Стасю Ровінську, передають Патріоти України...

Ексміністр культури Нищук висловився про мобілізацію акторів

субота, 27 квітень 2024, 13:14

Колишній міністр культури та голова Шевченківського комітету Євген Нищук, який у квітні 2024 року став гендиректором театру імені Франка, в інтерв'ю Олексію Суханову розповів, що деякі актори театру можуть отримати бронь від мобілізації, передають Патр...