І знову "Гіві" в центрі скандалу на європейському телебачені

Навіть під час власного похорону "Гіві" зміг вплинути на сприйняття реальної правди в Європі. А саме телеканал Euronews, який є одним із популярних, сповістив новину з антиукраїнським забарвленням.

Похорон Гіві. Фото Преса України

Популярний у Європі телеканал Euronews показав сюжет про похорон терориста Гіві (Михайла Толстих) з антиукраїнським підтекстом, інформують Патріоти України.

Як повідомив блогер Денис Короленко у Facebook, йдеться про німецьку редакцію каналу.

“Показують жалібні черги, прощання біля труни. І кажуть – увага! – що ось на Сході України, переважно у російськомовному регіоні, повстанці виступають проти “переважно україномовної” решти країни”, – пише Короленко.

“Далі в сюжеті зомбована тітонька, яка розповідає про фашистів, а диктор додає, що фашисти – це націоналісти в Україні”, – обурився блогер.

Відповідне повідомлення спричинило хвилю обурення в соцмережах. Зокрема, головний редактор “Європейської правди” Сергій Сидоренко закликав вплинути на незбалансовану політику телеканалу.

“Я розумію, що Євроньюз – це треш апріорі. Але чи не можна якось на це вплинути?” – звернувся Сидоренко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Літакопад" триває: У Росії розбився Су-34 з екіпажем на борту

понеділок, 6 травень 2024, 20:43

"Женя та Володя. Досвідчений, підготовлений, злітаний, бойовий екіпаж", - так характеризує росіян пропагандист. Водночас інший російський пропагандистський канал про авіацію написав, що два льотчики загинули в Африці. Там вони "надавали допомогу у навч...

Огляд по лінії бойових зіткнень - Злий Одесит

понеділок, 6 травень 2024, 20:05

До вашої уваги черговий огляд по лінії бойових зіткнень.