І знову винен Обама? "Угрожали укропам, что будет у них дефолт. Но укропы выстояли" - блогер

А російська економіка тим часом пробила дно - оголошений пенсійний дефолт.

Ілюстрація:www.krizis-2015.ru

Росія "допонтувалась" і довоювалася - постійно погрожували "укропам", а в підсумку отримали самі. Про це на своїй сторінці в Facebook пише блогер Мирослав Олешко, передають Патріоти України.

За словами блогера, Україні обіцяли дефолт, але в підсумку"укропи" вижили й вистояли, а ось економіка Росії досягла самого дна і пробила його - в країні оголосили пенсійний дефолт. Ну, звичайно ж, пише блогер, в Росії сто відсотків знову винен Обама.

"Довоевались и допонтовались. Угрожали укропам, что будет у них дефолт. Но укропы выстояли. А российская экономика тем временем пробила дно - объявлен пенсионный дефолт.

И конечно же в этом виноват не Путин и не кремлевские жулики кореша, которые развязали войну с соседней страной. Виноват Обама! 100%. Вообщем, с победой вас россияне!" - написав Олешко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...