"Я більш ніж переконаний, що полювання на Гіві і Моторолу йде і зараз" - Дмитро Ярош

Нардеп вважає, що ватажків бойовиків у майбутньому чекає доля нещодавно убитого сепаратиста Жиліна.

Дмитро Ярош. Фото:tv-ua.112.uaТерористів Арсенія Павлова (Моторолу) і Михайла Толстих (Гіві) може очікувати доля убитого недавно ватажка угруповання "Оплот" Євгена Жиліна. Таку думку висловив позафракційний народний депутат Дмитро Ярош в ефірі програми "Люди.Hard Talk" з Наталією Влащенко на телеканалі 112 Україна, повідомляють Патріоти України.

"Є певний дисонанс. Мене вже 2,5 роки ніяк не знімуть з розшуку Інтерполу за поданням Росії. Але при всьому при цьому недавно я бачив інформацію, що по Гіві і Моторолі було відмовлено взяти їх в розшук. Тому Європа їх навіть за незрозумілими мені обставинами не сприймає злочинцями, а тим більше - військовими злочинцями. Можливо, не допрацьовують наші правоохоронні органи", - зазначив нардеп.

При цьому він нагадав, що на цих військових злочинців вже здійснювалися замахи.

"Я більш ніж переконаний, що полювання на них йде і зараз. І ми бачили кілька прикладів проведення таких операцій, спроб операцій по ліквідації саме цих людей. На жаль, вони були невдалими. Але всьому свій час під сонцем. Я думаю, в свій час такий же "Гнів Божий" їх теж наздожен ", - підкреслив Ярош.

Він зазначив, що на окупованих територіях бійці Української добровольчої армії "працювали з початку війни і працюють зараз" за лінією фронту, виконуючи завдання українських спецслужб.

"Ресурсна база незрівнянна українська і російська. Але при всьому при цьому цей напрямок існує. І я так скажу: по забезпеченню інформації про пересування терористичних служб їх там, за лінією, багато різноманітних, і взагалі інформація до нас приходить постійно, завдяки нашим бійцям в тому числі", - підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Протягом кількох крайніх діб почала загострюватись ситуація на Краматорському та Покровському операційних напрямках, й явно не на користь ЗСУ, - Костянтин Машовець

середа, 24 квітень 2024, 9:32

1. Почнемо з Краматорського... Очевидно, командування угрупування військ (УВ) противника "Юг", на напрямку докладання своїх основних зусиль, а це зараз - м.Часів Яр та прилеглі райони, прагне вже найближчим часом добитися більш-менш значних успіхів. На...

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...