Я никуда из страны не собираюсь уезжать. Не хотел жить при блатоте донецкой, и не хочу жить при винницких базарных пацанах - Мочанов

Волонтер і громадський діяч вважає, що кожен президент України, приходячи до влади, намагався підлаштувати Конституцію під себе.

Олексій Мочанов. Фото:http://news.bigmir.net/

"Вінницькі базарні пацани", які знаходяться при владі, будують країну за прикладом базару. Таку думку висловив український волонтер і громадський діяч Олексій Мочанов в авторській програмі Дмитра Гордона на каналі 112 Україна, передають Патріоти України.

"Мне в этой стране жить, я никуда отсюда не собираюсь уезжать. И я как не хотел жить при блатоте донецкой, а до них – при блатоте днепропетровской, так я и не хочу жить при винницких базарных пацанах, строящих страну, в которой каждой сестре раздается по серьгам, и, чем ближе ты к перстню, который ты поцеловал, тем больше возможностей тебе дают", - підкреслив Мочанов.

Він провів паралелі між підходом до управління країною, який в різний час показували "донецькі", "дніпропетровські" і "вінницькі".

"Донецкие были с тюрягой связаны, они строили тюрягу, винницкие – с базаром, они строят базар, днепропетровские – с заводом, они строили завод", - вважає Мочанов.

За його словами, кожен президент України намагався підлаштувати Конституцію під себе.

""Мы декоммунизировали улицы, но мы не декоммунизировали Конституцию. Основной закон, по которому мы живем, был подписан и принят коммунистическим большинством Верховной Рады Украины.

С тех пор каждый президент, который приходил к власти, пытался подстроить его под себя, и мы получали то завод, то зону, то винницкий базар", - підсумував Мочанов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...