"Я первый раз в Киеве. Не могу понять: как можно воевать с Украиной? Бред" - Акунін

​Російський письменник, який потрапив до списку "друзів України в країні-агресора", вперше відвідав українську столицю.

Борис Акунін. Фото:News Front

Російський письменник Борис Акунін (справжнє ім'я - Григорій Чхартішвілі), який відомий критикою влади РФ, перший раз приїхав в українську столицю. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

Прогулюючись по місту, письменник розмірковував над питанням, як можна воювати з Україною.

"Я первый раз в Киеве. По писательским делам, на пару дней. Езжу по городу, хожу, смотрю. Главное ощущение - ступор. Не могу понять: как можно воевать с Украиной? Бред."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ой, мама, я домой хочу!": Росію накрив руйнівний ураган з градом (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 21:01

Після масштабних повеней до Росії прийшли урагани - негода розгулялася в Татарстані, є руйнування. Про це повідомляє низка інформ-ресурсів, передають Патріоти України. "Ураган у Татарстані, зараз він рухається на Казань. Влада закликає мешканців сидіти...

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...