"Я русский человек, а вы хохлобабы готовьтесь": Мережу розгнівав інцидент у потязі на Маріуполь

Провідниця у вагоні на агресивну поведінку пасажира не реагувала.

Ілюстрація:io.ua

У поїзді 084 "Київ-Пасажирський - Маріуполь" чоловік, який назвався "русским человеком", погрожував іншим пасажирам. Про це в Facebook повідомила журналістка Дарина Курєнная, передають Патріоти України.

"Зря в поездах убрали милицию. С нами в купе едет "я русский человек, 30 лет прожил в Донецке, 20 в Киеве, а вы хохлобабы готовьтесь", - розповіла вона.

За її словами, провідниця не відреагувала на агресивну поведінку пасажира.

"Проводница не вмешивается, мужик хамит женщине с особенным ребенком и угрожает нам. Никто не знает, в 84 поезде из военных никто сейчас не едет? А то страшно ночевать с таким пассажиром", - зазначила журналістка.

Розповідь Курєнної викликав шквал обурення в мережі. Користувачі закликали журналістку зателефонувати до правоохоронних органів.

Пізніше журналістка повідомила, що "чоловіки з сусіднього купе швидко повернули сусіда в реальність".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...